Foto: arkivfoto

Jan Ø. røg ud i anden runde

Den nordjyske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen måtte overraskende forlade Korea Open allerede i anden runde.

Jan Ø. Jørgensen levede ikke op til forventningerne i Korea Open. Den nordjyske badmintonspiller, der var seedet som nummer tre i turneringen i Sydkorea, blev slået ud allerede i anden runde.

28-årige Jan Ø. Jørgensen, som ligger nummer fem på verdensranglisten, mødte torsdag morgen dansk tid den tidligere sydkoreanske verdensetter Lee Hyun Il. Jan Ø. Jørgensen vandt første sæt med 21-18, men 36-årige Hyun Il kom stærkt igen og vandt de efterfølgende sæt med 21-18 og 21-13.

I tredje og afgørende sæt fik den nordjyske badmintonspiller en rigtig skidt start. Jan Ø. Jørgensen kom bagud med 5-0 og 10-1, og det formåede han aldrig at komme sig over. Hjemmebanehelten tog derfor sejren og sendte den nordjyske profil ud.

- Mentalt følte jeg mig motiveret og skarp, men som opgøret skred frem, tabte jeg kampen mod trætheden. Det er tid til et velfortjent hvil, skriver Jan Ø. Jørgensen i en opdatering på Facebook.

Jan Ø. Jørgensen kunne således ikke leve op til de flotte takter, han viste i Japan i den forgangne uge. Her nåede han finalen i Tokyo Open, hvor han tabte i tre sæt til Lee Chong Wei fra Malaysia.

- Jeg har rejst rundt i flere år, men jeg synes stadig, at det er svært at ramme topniveauet uge efter uge. Især på rejserne rundt i Asien. Jeg kommer aldrig til at mestre det helt, men jeg vil arbejde flittigt på at blive så god som muligt, skriver Jan Ø. Jørgensen videre i sin Facebook-opdatering, som du kan læse her: