Vandet fossede ud i hele huset, da Jobhuset i Aalborg fik vandskader 2. marts. Foto: Tor Løkken

01:37

Jobhuset åbner på Skibbrogade 3 i Aalborg

1 af 2

Jobhuset i Aalborg genåbner i nye lokaler efter vandskade

Jobhuset, der blev vandskadet i starten af marts, kan fremover findes i Skibbrogade i Aalborg.

Siden Jobhuset natten til d. 1. marts blev ramt af en massiv vandskade, har jobhusets medarbejdere været spredt rundt i byen. Nu samles de på to midlertidige adresser.

Ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse og personer over 30 år, der vil søge kontanthjælp, skal fremover henvende sig på adressen Skibbrogade 3.1, der er den nye indgang til jobhuset. De nye lokaler ligger kun et stenkast fra de vandskadede lokaler i Vestre Havnepromenade.

- Det har været en hård periode for de ansatte, der har måttet arbejde spredt ud over hele byen i midlertidige kontorer, men sket er jo sket og vi har arbejdet målrettet på at finde en god løsning for borgerne og de ansatte, forklarer Tinna Kjær Poulsen, der er leder af Jobhuset.

Det har ikke været muligt at finde plads til alle medarbejdere i Skibbrogade. Derfor vil blandt andre virksomhedsteamet og administrationen være placeret på Sofiendalsvej 93, 9200 Aalborg SV.

- Både personale og ledere glæder sig til at kunne modtage borgerne i de nye rammer. Når opgaven med genhusning er lykkes på 14 dage, skyldes det, at alle involverede har lagt mange kræfter i at få løst opgaven og begrænse konsekvenserne af vandskaden, lyder det fra  Tinna Kjær Poulsen.

Telefonnummeret er uændret, og det er fortsat muligt at ringe til Jobhuset på tlf.: 99 31 90 00. 

00:23

Jobhuset - som det så ud den 2. marts. 

Luk video