LIGE NU:

Kasper Risgård er klar mod AGF

Cheftræner Lars Søndergaard har udtaget truppen til tirsdag aftens vigtige opgør på udebane mod AGF.

Kasper Risgård er med tirsdag aften, når AaB skal forsøge at rejse fra det seneste nederlag mod FC København. Kasper Risgård har været ramt af sygdom og var ikke med i kampen mod FCK, men nu melder AaB ham klar igen til kampen mod AGF. 

- Tidligere i foråret har vi mødt AGF tre gange inden for kort tid, og vi har derfor en god fornemmelse af, hvordan de vil gribe kampen an. Vi ved, at de gerne vil presse højt og forstyrre vores opspil og selv spille direkte op på Morten Duncan Rasmussen, konstaterer cheftræner Lars Søndergaard.

Han mener, AaB skal holde fast i samme defensive struktur, der har resulteret i, at AaB i de seneste syv kampe i Alka Superligaen har spillet til nul fem gange.

- Offensivt skal vi fastholde vores koncept med masser af bevægelse og tempo i bolden, og vi er bevidste om, at præsterer vi optimalt, så har vi også en god mulighed for at få point og gerne en sejr med hjem fra Aarhus, siger Lars Søndergaard, der efter mandagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 15 Gilli Rólantsson, 17 Christian Bassogog, 21 Kasper Risgård, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis, 79 Jannik Pohl og U/19 Ligamålmand Nicolaj Jørgensen.

Carsten Christensen er fortsat eneste mand på skadeslisten hos AaB.