Kennedy Arkaden skal renoveres

Det 18.000 kvadratmeter store center i Aalborg skal ombygges og indrettes til fem nye lejere.

Det 18.000 kvadratmeter store citycenter i Aalborgs centrum, Kennedy Arkaden, skal igennem en omfattende renovering, der blandt andet indebærer opbygning og indretning til hele fem nye lejere, som skal udfylde centerets tomme butikslokaler.

quote Det er meget positivt for byudviklingen og beskæftigelsen i Aalborg Kommune, at der nu investeres i at skabe et fornyet og attraktivt byrum i det nye Kennedy.

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester, Aalborg Kommune

- Det er meget positivt for byudviklingen og beskæftigelsen i Aalborg Kommune, at der nu investeres i at skabe et fornyet og attraktivt byrum i det nye Kennedy. Centeret er et centralt trafikknudepunkt i Aalborg med mange besøgende og et ankerpunkt på Godsbanen, der nu er tæt på at være færdigudbygget med nyetablerede boliger og uddannelsesinstitutioner. Jeg glæder mig til at følge udviklingen, lyder det fra borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, i en pressemeddelelse fra Fokus Asset Management.

Alle lokaler er udlejede

Fokus Asset Management står bag det nye Kennedy og den omfattende renovering, som blandt andet indebærer etableringen af et nyt servicecenter for Nordjyllands Trafikselskab og istandsættelse af fem lejemål. Det er første gang i centerets 16 år lange levetid, at alle lokaler er fuldt udlejede.

Kennedy Arkaden gæstes hvert år af knap 4,5 millioner besøgende og rummer i dag både biograf, indkøbsmuligheder og caféer, som alle bliver en del af det nye Kennedy.

Centerets nuværende lejere tæller i dag blandt andet Meny, Wasabi Sushi, Fitness World, Café Visa, og Sunset Boulevard, som alle fortsætter driften under renoveringsperioden.

De nye lejere vil blive offentliggjort løbende de kommende måneder.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland