Foto: Henning Bagger / Scanpix

Klokkeklar AaB-sejr: Slutspillet inden for rækkevidde

Efter en 4-0-sejr over Randes skal AaB kun bruge ét enkelt point i Superligaens sidste spillerunde for at være helt sikker på en plads i slutspillet.

Søndagens overbevisende sejr over Randers FC gør, at Morten Wieghorsts aalborgensiske mandskab er snublende tæt på slutspillet.

Inden kampen lå AaB lige uden for det gode selskab med 32 point, a point med Hobro på 6. pladsen, men efter de søndag udspillede Randers med hele 4-0 hjemme på Aalborg Portland Park, skal de nu kun bruge ét enkelt point for at være sikre på en plads i slutspillet.

Det eneste, der kan gå galt er, hvis AaB taber mod AGF, og Hobro samtid vinder over Brøndby IF.

Læs også Pointjagt: AaB kan spille sig tilbage i top seks

AaB fik, hvad der vist godt kan betegnes som en drømmestart, da Kasper Kusk allerede efter kun to minutter sendte bolden i nettet i det lange hjørne.

16 minutter inde i kampen scorede AaB igen. Her sendte Yann Rolim bolden afsted med et klasse hjørnespark, hvorefter Kasper Pedersen headede den i mål.

Det var først i anden halvleg, at Randers FC viste sig, og i det 64. minut havde de en stor chance på hovedstød, men det var ikke nok til at passere Jacob Rinne i AaB-målet.

Efter 65 minutters spil gør Yann Rolim kampen til 3-0, da han med en solid inderside sender bolten i nettet.

Læs også AaB-fans på snerydningsarbejde

Det ser på intet tidspunkt i kampen sort ud for aalborgenserne, og da Randers FC’s Jonas Bager får gult kort for anden gang og bliver udvist, er der i hvert fald slet ingen tvivl tilbage.

Det sidste mål sørgerede Jannik Pohl for. Efter 81 minutter sparkede han bolten i kassen til 4-0.