Knebent nederlag til mestrene fra Aalborg

Skjern blev for stor en mundfuld for mestrene fra Aalborg Håndbold, der måtte se sig slået 31-29.

Efter en noget vaklende start hvor Aalborg Håndbold hurtigt kom bagud 6-3 mod Skjern, der lagde bane til aftenens opgør i Håndboldligaen, blev de sidste 50 minutter af kampen en tæt og intens affære, der desværre endte, som den begyndte - med Skjern som førende hold.

14-13 var stillingen ved pausen. Aalborg havde spillet sig ind på Skjern, som dog efter pausen stadig var et skridt foran Aalborg. Hullet blev i flere omgange lukket, men en føring opnåede nordjyderne aldrig.

Efter 60 minutters spil sagde måltavlen 31-29 i hjemmeholdets favør. I ligaen indtager Aalborg Håndbold dermed stadig en fjerdeplads.

Næste opgave for de forsvarende mestre er endnu en udekamp - det er allerede lørdag, hvor modstanderen er GOG.