LIGE NU:

Knivstukket Rema 1000-ansat er udskrevet fra hospitalet

Et butikstyveri udviklede sig onsdag aften til et voldsomrøveri, da en ansat blev stukket med en kniv to gange. Den ansatte er nu udskrevet fra hospitalet.

Onsdag eftermiddag trak en butikstyv en kniv og stak en ansat to gange. Det skete, da den ansatte tilbageholdt butikstyven og var i gang med at ringe til politiet.

Røveriet fandt sted i Rema 1000 på Danalien i Aalborg omkring klokken 15.30, og allerede onsdag aften blev den ansatte, der var blevet stukket, udskrevet fra hospitalet.

Det oplyser kommunikationschef i Rema 1000 Jonas Schrøder.

Efter overfaldet på medarbejderen i går var Rema 1000 på Danalien i Aalborg lukket i en time, inden der kom nyt personale fra andre købmandsbutikker og hjalp til med at styre butikken.

Alle medarbejdere i Rema 1000 på Danalien er blevet tilbudt psykologhjælp. Noget der er en fast del af Rema 1000’s kriseberedskab, som bliver sat i værk ved røveri, tyveri eller andre voldsomme hændelser.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden