LIGE NU:

Konkurs-rabat gav lange køer

Man kan for tiden gøre sig et rigtig godt kup i de Fona-butikker, der snart er fortid. Det trak mandag rigtig mange nordjyder til Aalborg Storcenter.

En rabat på 40 procent på alt fra USB-kabler til hjemmebiografer. Sådan lyder tilbuddet  i hele denne uge i de mange Fona-butikker, der er udset til lukning eller transformation til Elgiganten-butikker. Og det er et tilbud, der kan trække kunder til.

Således var der fra morgenstunden mere end 20 meter kø for at komme ind i Fona i Aalborg Storcenter og score sig lækker elektronik til billige penge.

- Jeg vil se, om jeg kan få fat i sådan en vinduesvasker som min veninde har. Hun siger, den er knaldgod, og nu er der jo 40 procent i dag, så der er penge at spare, siger Åse Jørgensen, fra Svenstrup.

- Vi er ude og kigge egter en ekstern harddisk fordi vi har en dreng, vi har en million billeder af. Og der er en mere på vej, så vi skal have et sted at gøre af alle de billeder, fortæller Anne Sofie Carlsen fra Aalborg.

Vi kan afsløre at Anne Sofie Carlsen fik sin harddisk til familiebillederne, men om Åse fik sin vinduesvasker er uvist. Da vi forlod Aalborg Storcenter stod hun stadig i kø, og der er en meget reel risiko for, at hun er gået forgæves. De mest populære varer er nemlig for længst revet væk - da konkursudsalget bød på 10 og 20 procents rabat.

- Der er mange, der har ventet til i dag hvor vi har 40 procent rabat, men de populære mærker som Apple og Sonos blev solgt, da rabatten var lavere fortæller butiksbestyrer Jacob K. Nielsen, der sammen med sine 19 kolleger i butikken, der lukker ved udgangen af uge 20, havde en rigtig travl mandag.

- Der er gang i den i øjeblikket. Der er masser af mennesker og rigtig mange glade kunder, så det er rigtig godt, fortsætter butiksbestyreren, der tog imod kunderne ved butikkens indgang og kunne fortælle om kunderne var gået forgæves eller kunne finde deres udsete varer på butikshylderne.

Hvis man har is i maven, og tror på, at netop den vare, man har i kikkerten forbliver i butikken hele denne uge, kan man fra på mandag købe den med 50 procents rabat. Ugen efter er rabatten på 60 procent og i Fonas sidste uge som elektronikkæde gives der hele 70 procent rabat.

 

Vær opmærksom - der er særlige vilkår