Kriseramt håndboldklub får ny hovedsponsor

På billedet fra venstre: EH Aalborg Bestyrelses næstformand Simon Aagaard, LO Formand Anna Kirsten Olesen, Formand 3F Aalborg Allan Busk, EH Aalborg Bestyrelsesmedlem Rene Jensen. Foto: EH Aalborg

Med den nye hovedsponsor håber EH Aalborg at kunne nå i mål med budgettet.

Det er endelig lykkedes EH Aalborg at finde en ny hovedsponsor. Det er 3F Aalborg/LO Aalborg, der kommer klubben til undsætning.

- Vi har gennem hele sæsonen arbejdet hårdt på at få en ny hovedsponsor ind. Det er lykkedes nu, og med aftalen med LO Aalborg/3F Aalborg håber vi på ny luft i arbejdet med at knytte endnu flere sponsorer og samarbejdspartnere til, siger manager MortenSecher fra EH Aalborg.

Udover den nye hovedsponsor kunne håndboldklubben præsentere Arbejdernes Landsbank som ny topsponsor.

Håber at komme i mål

Økonomien har længe været et problem i EH Aalborg. I november blev spillerne bedt om at gå ned i løn, for at klubben kunne overleve.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i en økonomisk svær situation, men præcis hvor meget og hvor lidt, holder vi internt ledelsen og spillerne imellem. Men jeg kan sige, at vi er i en god dialog, og at vi forventer en fin afklaring på denne sag, sagde Aalborg EH-direktør Henrik Skals dengang til TV 2 SPORT.

Læs også EH Aalborg har ultimatum til spillere: Gå ned i løn, eller vi lukker

Derfor er det en tiltrængt økonomisk håndsrækning EH Aalborg nu kan notere sig. De nye sponsorer er ikke ligefrem nye sponsorer for elitesport i Nordjylland.

- I 3F Aalborg synes vi det er vigtigt at bakke op om både elite- og breddeidræt i vores område. Og naturligvis skal Aalborg have et kvindehåndboldhold på topplan, siger formand for 3F Aalborg, Allan Busk.

Sideløbende arbejdet med at få tilknyttet LO og 3F som ny hovedsponsor er der blevet iværksat en række tiltag, som skal bidrage til arbejdet om at nå i mål med budgettet for denne sæson.

- Med aftalen med LO/3F håber vi nu at kunne nå det mål meget snart, så vi kan komme i gang med at kigge nærmere på EH Aalborgs fremtid på den lange bane, siger Morten Secher.

 

Forsiden lige nu