Foto: Per Frank Poulsen

Kro lukker: Ejer beklager i hjerteskærende Facebook-opslag

Tylstrup Kro må dreje nøglen, og den nuværende ejer søger købere, der kan overtage driften.

Kroen i Tylstrup lukker. Det meddeler kroens ejer i et hjerteskærende Facebook-opslag.

- Det er med stor sorg og skam at jeg må fortælle at Tylstrup Kro, på mine hænder, lukker pr dags dato. Selvom jeg syntes jeg gjorde det bedste jeg kunne med de odds jeg havde, så var det ikke godt nok, skriver ejer Karen Maria Vinther Lundsgaard på Tylstrup Kros Facebook-side.

Ifølge EB.dk havde kroen en negativ egenkapital på 731.000 kroner, hvorfor kroens revisor har udtrykt usikkerhed om dens fortsatte drift.

- Jeg beklager af hele mit knuste hjerte. Jeg undskylder til mine fantastiske kollegaer, som elsker Kroen ligeså højt som mig. Vi er nogle stykker hvor Kroen har været en stor del af vores liv og gøren i 20 år, skriver Karen Maria Vinther Lundsgaard i Facebook-opslaget.

Søger nye ejere

TV2 Nord har forsøgt at få en kommentar fra kroens ejer, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. I Facebook-opslaget skriver hun, at hun håber, at nye kræfter vil tage over og forsøge at drive kroen videre.

- Det er mig et brændende ønske at der sidder en herude på den anden side af skærmen der har råd, tid, lyst og overskud til at købe Danmarks dejligste og hyggeligste Kro, for så er det NU, hvor varmen stadig sidder i væggene, ordrebogen er fuld og nu hvor der er yderst kompetent personale i nærheden.

Samtidig slutter hun teksten med et dybfølt undskyld til Tylstrups 1300 borgere og dem, der har støttet kroen gennem tiden.

- Tak for jeres tillid, undskyld at jeg fejlede