LIGE NU:

Kunsten bliver fysisk på Kunsten

Har du nogensinde rørt ved et af Michelangelos værker? Eller gynget i et kunstværk? Det har du nu muligheden for på Kunstens nye udstilling.

Kunsten bliver fysisk på Kunsten, når dørene går op til udstillingen "Store spejl på væggen der!".

Udstillingen består af en række værker fra både danske og internationale topkunstnere, som Michelangelo Pistoletto, Thilo Frank, Olafur Eliasson og Marianne Hesselbjerg.

Udstillingen giver rig mulighed for at deltage og røre ved de fleste af værkerne og er derfor en perfekt mulighed for en hyggelig dag med familien. På udstillingen kan man kan opleve kørende bænke, et uendeligt univers af spejle, lysets bevægelse over tid og meget andet.  

I udstillingens hovedværk af Thilo Frank - The Phoenix is closer than it appears, bliver man inviteret indenfor i et uendeligt univers af spejle, hvor man kan gynge sig væk inde i kunstværket, helt indtil man mister fodfæstet.

I løbet af dagen vil der være en masse aktiviteter for både børn og voksne bla. en familie-workshop, guidede ture for hele familien, samt to 'Mød eksperten"-ture for voksne, som er guidet af museets kurator, Stinna Toft. Turen giver et særligt indblik i udstillingens koncept med fokus på enkelte værker. 

Udstillingen åbner den 11. oktober og vises frem til den 8.april 2018.