LIGE NU:

Kvinde overfaldet: 53-årig sigtet for at slå med hammer

En 53-årig kvinde er søndag formiddag blevet varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for at have overfaldet sin overbo med en hammer.

En 49-årig kvinde blev lørdag indlagt på Aalborg Universitetshospital med skader i sit hoved. Hvad der er gået forud for indlæggelsen er søndag uklart, men politiet arbejder lige nu ud fra at kvinden blev overfaldet af sin underbo - en 53-årig kvinde.

Episoden fandt sted på Signalvej i Aalborg-bydelen Vejgaard lørdag eftermiddag. Ifølge både den sigtede og offeret kom de to kvinder i konflikt, fordi den 53-årige, der er underbo til offeret, mener at den 49-årige larmer. Herfra bliver kvindernes historier dog vidt forskellige.

Men lad os starte med nogle kendsgerninger:

Den 49-årige kvinde, der er forurettet i sagen, har skader i sit hoved og er indlagt på Aalborg Universitetshospital. Det var offeret selv, der kort efter episoden, tilkaldte politiet. 

Den 53-årige kvinde, der er sigtet i sagen, er blevet varetægtsfængslet i to uger. Hun er mistænkt for at have overfaldet den 49-årige overbo med en hammer. Hun var, da hun blev anholdt, i besiddelse af en hammer, der tilhører den 49-årige.

En læge har søndag ikke været i stand til at fastslå om offerets skader stammer fra en hammer.

Og så tilbage til de to vidt forskellige historier.

De to kvinder er enige om, at den 53-årige gik en etage op i deres fælles opgang og mødtes med den 49-årige kvinde. De er også enige om, at der til mødet er en hammer til stede.

Offerets historie - og det er den Nordjyllands Politi arbejder ud fra - er at den 53-årige kvinde vrister hammeren fra den 49-årige og slår hende i hovedet med den. Hun tilkalder derefter politiet, som kommer hurtigt til stedet og anholder den 53-årige.

Den 53-årige derimod siger, at det var den 49-årige, der forsøgte at slå ud efter hende med hammeren, men at hun vristede hammeren fra den 49-årige og forlod stedet uden at den 49-årige havde de skader, hun havde, da politiet kom til stedet. Hvordan offeret så har fået de skader, ved den sigtede ikke.

Overfaldet skete på Signalvej i Aalborg-bydelen Vejgaard