Foto: OTTO GREULE JR, Scanpix

Landsholdsspiller lander i Aalborg frem mod AaB skifte

Den peruvianske landsholdsspiller Edison Flores har længe været rygtet til AaB. I eftermiddag lander han i Aalborg Lufthavn for at forhandle kontrakt.

Rygterne har svirret i et stykke tid, og nu virker det til, at en handel er ved være en realitet. Der er selvfølgelig tale om den 21-årige peruvianske landsholdsspiller Edison Flores mulige skifte til AaB.

Og noget tyder nu på, at en handel er lige om hjørnet. Ifølge TV2 Nords oplysninger lander Edison Flores nemlig i Aalborg lufthavn kl. 17.50 i eftermiddag. Herefter er det meningen, at han skal gennemgå lægetjek og forhandle de sidste detaljer på plads med AaB, inden skiftet formentlig snart kan offentliggøres.

Flores skifter til AaB fra den peruvianske klub Universitario de Deportes. Han spillede sin sidste kamp for klubben søndag, da han og holdet fik 2-2 mod topholdet Sportin Cristal. I kampen lagde Edison Flores samtidig op til et mål.

Edison Flores var også en vigtig del af det peruvianske landshold, der spillede en stor turnering ved det seneste Copa America. Her slog peruvianerne med Flores på holdet blandt andet Brasilien med 1-0

Flores kan spille på de fleste offensive positioner på banen.