00:52

02:07

Det har været en travl dag for motionsløberne i Nordjylland.

1 af 2

Løb, fest og mandehørm indtog atter Aalborg

Xtreme Mandehørm sender deltagerne ud på en løbetur med både forhindringer og tiltrængte vanddepoter.

Det kom til at gøre lidt nas i kroppen. Det blev både vådt og beskidt. Men Xtreme Mandehørm er også en sjov oplevelse for både de erfarne deltagere og for dem, der prøvede kræfter med de 12 kilometers løb med forhindringer for første gang.

Ruterne, der er lagt omkring Nørresundby Idrætscenter og ude i det militære øverlsesområde, bliver justeret en smule, og kreativiteten er høj, når det kommer til de udfordrende forhindringer. Samtidig skal det også sikres, at løberne på ruten får de bedste betingelser for at opretholde væskebalancen undervejs.

- Forhindringerne ude på ruten har fået et lille nøk opad i årets løb, og ingen kom tørskoet hjem, siger Verner Sørensen, formand for Aalborg Firmaidræt, der står bag mudderløbet i det nordjyske terræn.

En af årets deltagere, Lasse Gade, synes, løbet var rigtigt hårdt, og han glædede sig til at få et bad og en øl efter det 12 kilometer hårde løb.

Efter løbet var der fest for deltagerne med mad, musik, underholdning og tyroler-piger. Så måske det var alle anstregelserne værd. Xtreme Mandehørm er et løbekoncept fra Dansk Firmaidrætsforbund og løbes også i Aabenraa, Fredericia, Slagelse, Odense, Aarhus og Hillerød.