Lokal fodboldklub udsat for tyveri igen - går ud over de mindste og koster 100 timers frivilligt arbejde

De to stjålne fodboldmål koster omkring 7400 kroner at erstatte.

To stadionure, flere bolde og nu helt nye mål. 

Nørresundby Forenede Boldklubber mødte torsdag endnu en gang op til et trist syn, da to ud af fire af klubbens helt nye tre-mandsmål var blevet stjålet.

- Man bliver irriteret og ked af det. Især på børnenes vegne, for det er de mindste, det går mest udover, fortæller formand i klubben Thomas Bunch Jensen, der forklarer, at målene bliver brugt til øvelser for alle aldersgrupper og til fodboldstævner for børnene i alderen fire til fem år.  

Klubben havde for blot en måned siden modtaget målene i forbindelse med Spar Nord Fondens donation til forskelligt materiale til børnefodbold.

- Vi havde lige stillet dem ud på banen og havde tænkt os at komme net på her i løbet af ugen, men det nåede vi så ikke, forklarer formanden. 

Flere tyverier gennem årene

Det er langt fra første gang, at den lille fodboldklub i Nørresundby har oplevet tyveri. Tilbage i 2016 fik man stjålet sit stadionur, som man selv erstattede. Men i 2019 blev det nye stadionur så også stjålet, så klubben har slet ikke et længere. 

- Sådan et ur koster omkring 20.000 kroner. Og det er rigtigt mange penge i en klub som vores. Det kræver meget at spare op til et stadion med vores begrænsede økonomi. Så det er virkelig træls, at vores aktiviteter og kræfter skal gå til at erstatte stadionure. De penge kunne vi godt have brugt på fodbolden og udviklingen af klubben i øvrigt, sagde Thomas Bunch Jensen dengang til TV2 Nord. 

quote Det har været nogle hårde år økonomisk, og det går jo ud over medlemmerne hver gang

Thomas Bunch Jensen, formand, Nørresundby Forenede Boldklubber

Tror ikke forsikring dækker

Gennem tiden har klubben også fået stjålet flere bolde og andre småting, og nu er det så de nye fodboldmål, som er forsvundet. Og det er hårdt for klubbens økonomi, hver gang der er langfingrede tyveknægte på spil. 

- Det har været nogle hårde år økonomisk, og det går jo ud over medlemmerne hver gang. Vi skal nu vurdere, om vi skal investere i nye mål eller ej, for det er 100 timers frivilligt arbejde, det koster at få de her penge ind, pointerer Thomas Bunch Jensen og tilføjer.

- På mandag skal vi have undersøgt forsikring og så videre, men jeg tror desværre ikke, at det er noget, som er dækket.  

Klubben har fortalt om tyveriet på sin Facebook og givet tyvene frit lejde til at levere målene tilbage i håbet om, at de vender hjem til klubbens foldboldbaner.

Du kan se inslaget omkring det stjåle stadionur fra 2019 herunder: 


Seneste nyt

fra Nordjylland