Lucas Andersen fortsætter karrieren i AaB Foto: Henning Bagger (Ritzau/Scanpix)

Lucas Andersen underskriver fem-årig kontrakt med AaB

Den måske største profil på AaBs Superliga-hold, Lucas Andersen, har underskrevet en fem-årig med klubben, der dermed har købt ham fri.

AaBs fans kan ånde lettet op.

Holdets profil, Lucas Andersen, forlader ikke Aalborg, selvom han i første omgang kun var tiltrådt på en lejeaftale fra den schweiziske klub, Grasshoppers.

I dag annoncerede AaB nemlig på klubben hjemmeside, at man har endegyldigt har købt Lucas Andersen fri - og at den 24-årige offensivspiller i samme ombæring skriver under på en fem-årig kontrakt med AaB.

- Vi har aldrig været i tvivl om, at Lucas ville blive den profil for os, som han er blevet, og hans topniveau matches ikke af mange i Superligaen. Som fodboldspiller er Lucas en ener, og derfor har det også hele tiden været vores mål at tilknytte Lucas på en permanent aftale, og vi er overbeviste om, at vi endnu ikke har set det bedste af Lucas, siger Allan Gaarde, der er begejstret for, at det lykkedes for klubben at skrive så lang en kontrakt med profilen.

- Samlet set er en femårig aftale med Lucas Andersen på vej ind i sin bedste fodboldalder et kæmpe scoop for vores klub og for alle, der har AaB i hjertet, og vi ser frem til, at Lucas nu for alvor kan bidrage til at løfte holdets udvikling til næste niveau, lyder det fra Allan Gaarde. 

Vil sætte endnu større aftryk

For Lucas Andersen handlede lejeaftalen og skiftet tilbage til AaB om at genfinde spilleglæden - og det er lykkedes. Blandt andet derfor ville han gerne blive ved med at være AaB-spiller.

- Samtidig trives både min familie og jeg i Aalborg, og den tryghed er også medvirkende til, at jeg kan præstere mit bedste, siger Lucas Andersen.

- Jeg har stadig store ambitioner, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg igennem AaB kan nå mit højeste niveau og sætte et endnu større aftryk, og jeg ser frem til, at vi som hold og som klub fortsætter udviklingen, for vi har altså en trup med et stort potentiale og masser af talentfulde spillere på vej op gennem systemet, uddyber han til klubbens hjemmeside.   

Lucas Andersen har spillet 58 officielle kampe lavet ni scoringer for AaB, ligesom han også er noteret for tre A-landskampe for Danmark.