Seneste nyt:

Lukas Sandell forlader Aalborg Håndbold

Den svenske landsholdsspiller bliver i Aalborg Håndbold indtil sommeren 2023.

Lukas Sandell skiftede fra Elverum Håndball til Aalborg Håndbold i 2020 men har efter den kommende sæson valgt at søge nye udfordringer. 

Sidste år forlængede den svenske bagspiller ellers sin aftale med Aalborg Håndbold med et år, men i sommeren 2023 er det altså slut. Til stor ærgrelse for Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

- Vi er rigtig kede af at skulle sige farvel til Lukas. Vi har gjort alt, der var muligt, for at beholde ham, men må konstatere, at han har valgt at søge nye udfordringer. Vi glæder os over den enorme udvikling, vi har oplevet, mens han har været i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.

Succesfuld periode

Lukas Sandell har oplevet meget i sin tid i Aalborg Håndbold, og derfor har det heller ikke været noget nemt valg for den 25-årige højre back.

- Det har helt bestemt været et svært valg. Jeg er rigtig glad for at være her i Aalborg og de første to år har været succesfulde både på og udenfor banen, siger Lukas Sandell.

Sandell var med til at vinde DM-guld i 2021, men måtte i år se GOG løbe med titlen. Samtidig har han vundet EM-guld med det svenske landshold i januar 2022 og VM-sølv i 2021. 

- Muligheden for at prøve mig af i en anden liga har tiltalt mig, hvilket gør, at jeg tager springet videre om et år. Men først venter en ny spændende sæson på vores fantastiske hjemmebane, som jeg glæder mig rigtig meget til, siger Lukas Sandell og tilføjer:

- Jeg er bestemt ikke færdig med at vinde titler med Aalborg Håndbold.

Næste sæson indledes tirsdag den 23. august, hvor GOG gæster Aalborg til Sparekassen Danmark Super Cup.


Splitbillede 2 og 3 - 1080

play Nordjyske festivaler gjorde comeback efter corona – sådan er det gået

Politi

Politi har identificeret formodet gerningsmand bag groft overfald på 17-årig

Orangutang

play Aalborg Zoos nye orangutang-par ser hinanden an

Maskinmester uddannelse

Før deadline: Maskinmester-uddannelse melder klar til start

Splitbillede 2 og 3 - 1080

play Nordjyske festivaler gjorde comeback efter corona – sådan er det gået

Politi

Politi har identificeret formodet gerningsmand bag groft overfald på 17-årig

Til forsiden

Til forsiden