01:44

Det var en rigtig god dag for Rikke Nielsen og hendes spillere på Lykkeligaholdet, Socialpædagoernes Landsforbund har nemlig indgået en tre-årig Liga-kontrakt.

Lykkeliga startede i august 2016. Foto: Mogens Jørgensen

1 af 2

Lykkeliga får deres første sponsor

Lykkeliga, som er et håndbold for børn med udviklingshandicap, har nu fået deres første sponsor.

Der kom lidt mere lykke i lykkeliga mandag eftermiddag, da holdet kunne offentligøre, at de har fået deres første sponsor. Håndboldholdet er startet af den tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen i august 2016. I dag har holdet fået deres første sponsor.

- Det er virkelig fantastisk. Det er vores første sponsorkontrakt, og de er virkelig med til at blåstemple det her projekt, siger Rikke Nielsen.

Det er socialpædagogernes landsforbund, der fremover vil støtte lykkeliga. Den nye sponsor giver 100.000 kroner om året i tre år til holdet. Med den nye sponsor i hus fik de omkring 40 børn i ligaen mandag eftermiddag nye trøjer med socialpædagogernes logo på.

- Den her decembermåned, har det vikrelig været svært at få armende ned, for der er så mange, der synes godt om vores projekt, og gerne vil være en del af det - så vi kan gå på vandet lige nu, jubler Rikke Nielsen.

Lykkeliga vandt i starten af december også Homeprisen på 10.000 kroner.