SENESTE NYT:

Lykketrolde på auktion i Aalborg for Kræftens Bekæmpelse

I Aalborg Kongres & Kultur Center bliver det i aften afgjort om ejeren af Coolshop, når målet om at samle to millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Iværksætteren og ejeren af Coolshop, Jacob Risgaard, har haft et mål om at samle mindst to millioner kroner sammen til Kræftens Bekæmpelse. I Aalborg Kongres & Kultur Center bliver det i aften afgjort, om han når målet, når 28 såkaldte lykketrolde sættes på auktion.

- Det startede med en ide om, at lykketrolde kan være med til at samle ind til noget af det, der er aller vigtigst at bekæmpe - den her sygdom, siger Jacob Risgaard der er ejer af Coolshop, og som har startet Lykketrolde Fundraising.

Indtil videre har de samlet 950.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse på troldene i mindre størrelser, og nu håber de så på, at de store trolde kan indsamle den sidste million. Jacob Risgaard gætter selv på at de går til 10.000-70.000 kroner stykket.

Bag de udsmykkede trolde står flere kunstnere, designere og kendte danskere. Som aftenens auktionarius er tv-værten Michelle Bellaiche også taget til Aalborg Kongres & Kultur Center. Med sig har hun sin egendesignede trold, der også sælges på auktionen.

- Vi er en kreativ familie hjemme hos mig, så da jeg foreslog det til mine børn, især min datter, så var hun ellevild. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at der kom sådan en kæmpe trold, som vi har brugt ugevis på at sidde og male, siger aftensen vært til Lykketrolden Fundraising.

Det koster 1.000 kroner at deltage i aftensen auktion, hvor der kommer folk fra nær og fjern og byder på lykketroldene.

- Det er alle mulige seje cool mennesker, der kommer og byder i aften. Det er selvfølgelig nogle som enten repræsenterer deres virksomhed, som måske også selv har en trold, eller også kan det være nogle som kommer og byder, som egentlig bare ser det her som en sjov måde at lave en donation til Kræftens Bekæmpelse på, siger Jacob Risgaard, der er ejer af Coolshop.

Hvor meget de får samlet ind til Kræftens Bekæmpelse afgøres ved midnat.

Allan Olsen

play I 40 år har Allan Olsen fra ”Fresse” sunget om hverdagens dramaer

Søndagsvejr

Smuk og solrig lørdag venter

Lotte Andersen sygeplejerske 2

play Lotte siger snart stop som sygeplejerske: - Det er noget, der kører i baghovedet hele tiden

Kurt Bech

play Fart og fælleskab: Langt liv med italienske motorcykler

Allan Olsen

play I 40 år har Allan Olsen fra ”Fresse” sunget om hverdagens dramaer

Søndagsvejr

Smuk og solrig lørdag venter

Til forsiden

Til forsiden