Maj Ingemann-Molden, der underviser i yoga i FOKUS Folkeoplysning i Aalborg har netop vundet prisen som Årets aftenskoleunderviser.Prisen blev uddelt af kulturminister Joy Mogensen

Maj vinder fornem pris for yogaundervisning

Maj Ingemann-Molden, der underviser i yoga i FOKUS Folkeoplysning i Aalborg har netop vundet prisen som Årets aftenskoleunderviser.

Blandt alle landets undervisere, man kan møde, i de danske aftenskoler er der én, der skiller sig ud; nemlig Maj Ingemann-Molden fra Aalborg.

Hun underviser i yoga i FOKUS Folkeoplysning i Aalborg og har netop vundet prisen som Årets aftenskoleunderviser.

Den blev uddelt torsdag eftermiddag af kulturminister Joy Mogensen ved et stort prisshow på Kulturmødet på Mors.

- Forudsætningen for at gøre andre gode er, at man selv er rigtig dygtig. Det er magi, I undervisere i aftenskolen udøver, når I får det til at ske, når I giver folk troen på, at de kan mere, end de selv tror, de kan, sagde kulturministeren ved overrækkelsen.

- Det her har jeg altid drømt om, det er bare endnu bedre, fordi jeg får den for folkeoplysning, som er en opgave, vi har sammen. og hvad kunne være vigtigere, Vi har en verden, hvor vi mangler fællesskaber, det oplever jeg i ýogalokalet, at det fællesskab, vi har savnet. Tak til alle mine elever gennem årene, det er rigtigt meget jer, prisen går til, lød det fra prismodtageren.

Maj Ingemann-Molden fik med sit naturlige talent for at formidle tryllebundet alle i teltet med sine klare holdninger til, hvordan yoga i den grad er folkeoplysning. Hun fik på fineste vis takket nogle af de mænd i sit liv, som har været med at drømme og visioner kan gå i opfyldelse.

Bl.a. rettede hun takken til Bjørn Salling, direktør i FOKUS Folkeoplysning, for hans tro og tillid til, at hendes vilde projekter kan blive til virkelighed.

Maj Ingemann-Molden er født og opvokset i Han Herred og har undervist i yoga siden 2007. Hun er uddannet i Australien og har undervist i England, København og siden 2015 i Allborg, hvor hun i dag er en del af FOKUS Folkeoplysning.

Aftenskolernes Pris blev i år holdt for femte gang og er arrangeret af de fem landsdækkende oplysningsforbund: AOF, DOF, FOF, Fora og LOF. Aftenskolernes Pris er en del af aftenskolernes fælles kampagne: #Aftenskolerne – Når du vil være rigtigt god til noget.