LIGE NU:

Mand fra Svenstrup tiltalt for landsdækkende svindel

Flere end 20 tilfælde af svindel i alle størrelser - det er, hvad en mand fra Svenstrup tirsdag sidder anklaget for ved retten i Aalborg.

Var det noget med en MacBook? En iPhone, et kamera, fodboldbilletter eller sexlegetøj? Måske møbler til spotpris? En vikar, der ikke får løn?

Det er ikke så få ting, en mand fra Svenstrup gennem halvandet år har forsøgt at "sælge" til købere i hele landet. Fra januar 2015 til august 2016 har manden startet firmaer og oprettet falske hjemmesider og salgsannoncer, hvor han har tilbudt varer og services, som køberne aldrig har modtaget.

I alt har manden bedraget for godt 1,4 millioner kroner.

Derfor sidder han tirsdag på anklagebænken ved retten i Aalborg, tiltalt for mere end 20 tilfælde af bedrag i forskellige størrelsesordener.

Det største forhold på anklageskriftet gælder en virksomhed, manden fra Svenstrup oprettede i januar 2015. "Danske Vikar & Rekruttering" lød på papiret sagligt nok, men hverken kreditorer eller ansatte fik nogensinde deres penge, og derfor lød det samlede tab på godt 1,3 millioner kroner, da konkursen blev gjort op i september samme år.

Det fik dog ikke den snu nordjyde til at indstille sine numre. Tværtimod. Han kastede sig i december over en ny fidus med en række falske annoncer på Facebook, dba.dk og Gul&Gratis, hvor han nåede at snyde folk for i alt 49.000 kroner for varer, de aldrig modtog.

Senere falbød han billige møbler fra hjemmesiden sjovesenge.dk. Og som noget af det sidste begyndte han at tilbyde køkkener og at udføre murerarbejde, før der blev sat en stopper for foretagendet.

Sagen begynder klokken ni tirsdag morgen ved retten i Aalborg.

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

fokus.. på vores vilde natur

play Blomster og bier har det svært: - Der er håb, men du skal også gøre noget

Flemming Helsing, naturforvalter

play Nyt initiativ giver håb for dyrelivet i Hammer Bakker

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

Til forsiden

Til forsiden