00:28

En mand blev her til eftermiddag stukket i armen med en kniv på Grønlands Torv i det syd-østlige Aalborg Video: Brian Hou Gravesen

Foto: Brian Hou Gravesen

1 af 2

Mand stukket i armen på Grønlands Torv: Gerningsmand stak af i bil

En mand blev stukket i armen med en kniv, da han tirsdag eftermiddag blev overfaldet i Aalborg.

Nordjyllands Politi blev tirsdag eftermiddag ved 14-tiden kaldt ud til Grønlands Torv i det sydøstlige Aalborg, hvor en mand var blevet stukket i armen med en kniv.

- Vi ved ikke helt, hvad der er hoved og hale i sagen endnu, men der er en forurettet, der er kørt på sygehuset og en gerningsmand, der er stukket af, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

Episoden fandt sted lige ud for opgang syv i det markante højhus på Grønlands Torv, og flere vidner overværede knivstikkeriet, hvorefter de gav offeret førstehjælp,

- Han blødte en del, og selvom det kun var i armen, han blev stukket, kunne det formentlig være gået meget være hvis ikke de to vidner hjalp ham indtil vi kom, siger vagtchefen.

Ifølge vagtchefen formoder man at knivstikkeriet er et resultat af en intern strid om penge offer og gerningsmand imellem.

- Den forurettede er kørt på sygehuset, og nu tager vi snart ud for at besøge ham og høre hans side af sagen, fortæller vagtchefen.

Gerningsmanden flygtede fra stedet i en grå bil, som vagtchefen klokken 16.00 ikke kunne beskrive yderligere.