Marco Sørensen skidt fra start: Punktering sendte nordjyde fra første- til sidsteplads

Foto: Eddy Lamaistre / Scanpix

Efter en fantastisk start hvor nordjydens bil lå i front i klassen sendte en punktering med 300 kilometer i timen bilen ned på sidstepladsen.

Nordjyske Marco Sørensen kører lige nu Le Mans i Frankrig sammen med landsmanden Nicki Thimm og Richie Stanaway.

Nicki Thimm lagde ud i trioens Aston Martin Vantage, der deltager i GTE Pro-klassen, og afleverede efter et par timers kørsel bilen til Marco Sørensen, der skulle ud og forsvare pladsen i front.

Nordjyden fik øget forspringet til klassens anden Aston Martin, men stintet endte før tid, da bilen pludselig punkterede.

- Det skete mega hurtigt. På langsiden med over 300 kilometer i timen sprang dækket pludselig i luften, så det var ikke det fedeste, fortalte Marco Sørensen efter uheldet til TV 2.

- Heldigvis kunne jeg få den tilbage til pitten, men derfor er det stadig bare mega irriterende, fortæller han videre.

Det lykkedes nemlig at få bilen i pit hvor dækket blev skiftet, så bilen kunne komme på banen igen. Placeringen i front blev bare skiftet ud med en placering bagest i feltet.

- Nu skal vi bare blive ved med at presse på. Vi har heldigvis ikke mistet mere end en omgang. Vi er stadig med i spillet. Spørgsmålet er bare, om der skal laves mere på bilen, eller om den kan køre resten af vejen, sagde Marco Sørensen.

Le Mans slutter søndag klokken 15.00.

Læs også Marco Sørensen får heltemodtagelse

Forsiden lige nu