Foto: Robert Bedsted

Maskeret røver truede sig til kassebeholdning

Politiet efterlyser i vidner efter et røveri mod Kiosk 74 på Sjællandsgade mandag aften.

Mandag aften blev en rigtig træls en af slagsen for den kvindelige ekspedient i Kiosk 74 på Sjællandsgade i Aalborg. Hun måtte nemlig stå ansigt til ansigt med en røver, som truede sig til kassebeholdningen.

Røveriet skete kort før klokken 21, da en ung mand af udenlandsk udseende trådte ind i kiosken og viftede med noget, der lignede en pistol.

Røveren beskrives som værende 20-25 år gammel, cirka 175 centimeter høj og spinkel af bygning. Ifølge Nordjyllands Politi bar han sort maskering for ansigtet. Han var iført grå og sort jakke med pelskrave, sorte Adidas-bukser og sko. Efter at have truet sig til et ukendt beløb, som han kom i en Netto-pose, løb røveren mod Østre Anlæg.

Vagtchef hos Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen, skriver i en pressemeddelelse, at flere patruljer og hundepatruljer blev sendt til stedet og undersøgte nabolaget.

- En hundepatrulje har i en kælderskakt i nærheden af kiosken fundet en mørk hardball-pistol, som forventes at være den pistol, der blev brugt til at true med ved røveriet, lyder det fra Karsten Højrup. 

Læs også 15-årig anholdt fem minutter efter kiosk-røveri

Det er ikke første gang, Kiosk 74 har været udsat for røveri. I april sidste år forsøgte en 15-årig dreng at true sig til penge, men han stak af uden bytte og blev anholdt bare få minutter senere.

Tirsdag morgen havde politiet ikke flere oplysninger i sagen, og derfor opfordrer vagtchefen nu vidner, der har set personen løbe væk fra stedet eller har set røveriet ske, til at ringe til politiet på telefon 114.