Mathias Thrane (midten) lykønskes af sine medspillere efter en scoring. Nu kan de også ønske ham velkommen til to år i det nordjyske. Foto: Michael Kragmann

Mathias Thrane stopper i AaB til sommer

Den 22-årige kantspiller Mathias Thrane, der kom til AaB i 2014, stopper i klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

AaB og den 22-årige kantspiller Mathias Thrane er blevet enige om, at hans kontrakt ikke skal forlænges, når den udløber til sommer.

- Mathias Thrane er en dygtig fodboldspiller og en fantastisk fyr, der i sin tid i AaB har bidraget ekstraordinært til fællesskabet med sin professionalisme, sin ukuelige energi og sit altid gode humør.

Mathias Thrane har optrådt for AaB i 12 officielle kampe, og er noteret for et mål. Fast spilletid blev det aldrig til, og nu må det unge talent altså på klubjagt.

- Thrane har nået et punkt i sin karriere, hvor fast spilletid er væsentligt, hvorfor vi i fællesskab har vurderet, at det bedste for Mathias’ udvikling vil være at skilles til sommer, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med den fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Thrane kom til AaB i 2014 fra barndomsklubben HIK - Hellerup Idrætsklub - og tager fodboldmæssig udvikling og gode oplevelser med sig videre.

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB og Aalborg, hvor jeg har mødt en masse dejlige mennesker og udviklet mig både personligt og som fodboldspiller.

- Det er en tid, jeg ikke har villet være foruden, men det er klart, at jeg havde håbet at komme til at spille en større rolle på banen.

- Min ambition er stadig at blive Superligaspiller, men det vigtigste for mig er i første omgang at finde et sted, hvor jeg som udgangspunkt kan blive fast mand på holdet, siger Mathias Thrane.