LIGE NU:

Misset pokalfinale skal revancheres mod Randers

Formstærke Randers bliver mandag aften AaB’s næste forhindring i kampen om de vigtige topplaceringer.

Randers FC har efter en sløv indledning på foråret hentet syv point i sine tre seneste kampe. AaB har i sine tre seneste kampe hentet seks point. På den konto ser kampen på forhånd jævnbyrdig ud.

AaB møder op til kampen med blandede følelser efter at have spillet en god anden kamp i pokalsemifinalen mod AGF men alligevel måtte se finalen glippe.

- Opgøret mod AGF var for vores del et skridt fremad, selvom vi selvfølgelig er skuffede over vores exit fra pokalturneringen. Men vi kan være tilfredse med vores præstation med god koncentration og chanceskabende kombinationsspil, siger AaB’s cheftræner Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Det er vigtige point, der er på spil, hvis AaB fortsat vil gøre sig forhåbninger om at spille med om medaljerne. Men Randers ser ud til at være inde i en god stime.

- Der venter os derfor en svær kamp mod en formstærk modstander, men vi har primært fokus på os selv og vores indsats, så vi kan få et brugbart resultat med hjem til Aalborg, siger Lars Søndergaard.

Kampen spilles mandag aften kl. 19.00 i Randers. Find mere statistik om de to hold her