LIGE NU:

Motorvejsulykke: Fem personer er kommet på sygehus efter sammenstød i tunnel

To personer er kommet alvorligt til skade i forbindelse med sammenstød i Limfjordstunnellen. En 18-årig passager er indlagt med muligt brud på nakke og ryg, mens en 22-årig kvinde, der førte en af de i alt fire biler, der var impliceret i sammenstødet, har fået en hovedfraktur.

I alt er fem personer kørt til Aalborg Universitetshospital som følge af ulykken i tunnellen. 

I første omgang lød meldingen fra politiet ellers, at der heldigvis ikke var tale om personskader, da meldingen om sammenstød og deraf følgende massiv kø-dannelse i tunnellen kom.

Men fredag aften oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, at der i alt har været ni personer involveret i ulykken, heraf fem personer kom på sygehuset - og de tre af dem er til nærmere undersøgelser og behandling.

Ud over den 18-årige, der befandt sig i en af personbilerne som passager, og den 22-årige, der kørte af en bilerne, så drejer det sig om en 25-årig, der ligeledes er indlagt på Aalborg Universitetshospital for yderligere scaninger.

Ifølge politiet oplysninger skete ulykken, da føreren af en af bilerne pludselig bremser op. De efterfølgende biler bremser ligeledes op - og en enkelt forsøger at undvige sammenstødet ved at trække over i anden vognbane. Det betød desværre kollision med en lastbil, der ligesom de øvrige biler kom kørende i nordgående retning i tunnellen. 

Ulykken betød, at mange trafikanter blev voldsomt forsinket i fredagens eftermiddagstrafik, og der var op flere kilometer lang kø i nordgående retning. Vejen var spærret i omkring halvanden time, mens trafikken efterfølgende var forsinket væsentligt længere på grund af, det tog tid at få opløst køtrafikken.