LIGE NU:

Mulig narkobilist stoppet med sømmåtter

To 20-årige mænd blev natten til mandag anholdt efter biljagt i Aalborg. Politiet måtte tage sømmåtter i brug for at få stoppet bilen.

En biljagt i Aalborg endte natten til mandag med, at to mænd på 20 år blev stoppet og anholdt. Politiets juridiske afdeling skal i løbet af mandagen afgøre, om de unge mænd skal fremstilles i grundlovsforhør.

Biljagten begyndte klokken 01.18 på Universitetsboulevarden i det østlige Aalborg. Her forsøgte en patrulje fra Nordjyllands Politi at standse den bil, de 20-årige mænd kørte i. De havde dog umiddelbart ikke lyst til at tale med politiet og stak derfor af, fortæller vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi.

Patruljen satte efter bilen og flere patruljer kom til. Den unge bilist havde ikke i sinde at standse bilen, og derfor måtte politiet lægge sømmåtter ud på Hobrovej, hvor det lykkedes at få flugtbilen til at punktere.

Mistanke om narkokørsel

Føreren fortsatte dog videre på flade dæk, men trak senere ind på en parkeringsplads, hvor politiet kunne anholde den 20-årige fører og hans jævnaldrende medpassager.

- Føreren af bilen har ikke førerret og så var der mistanke om, at han kørte bil i narkopåvirket tilstand, siger vagtchefen.

De to mænd er stadig anholdt, og p​​olitiets juridiske afdeling skal mandag afgøre, hvilke paragraffer de skal sigtes efter og om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Søger fører af rød bil

Nordjyllands Politi søger et vidne til biljagten. Klokken 01.26 var flugtbilen tæt på at påkøre en rød bil i krydset mellem Prinsensgade og Vesterbro.

Politiet vil gerne i kontakt med føreren af den røde bil, som bedes kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

japanske kirsebærtræer bislev natur blomster blomstrer forår

play Nu blomstrer kirsebærtræerne i Bislev: Træerne er Peters hjertebarn

Smart parat svar

Se finalenquizzen: Landets klogeste 6. klasse kåres

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

Til forsiden

Til forsiden