Nabo lugtede noget 'fælt': Politiet troede ikke deres egne øjne om fundet

En sag, som vagtchef Thomas Ottesen kalder meget speciel, udfoldede sig onsdag aften i Vester Hassing. 

En nabo havde nemlig ringet til politiet og klaget over en fæl lugt fra nabolejligheden, hvilket i sig selv ikke er så specielt for myndighederne, da det kan skyldes mange ting. 

Dog havde den patrulje, der ankom på adressen, nok ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig det syn, de blev mødt af. 

- Da man kommer ind i lejligheden, lugter der ikke særlig godt, som naboen pointerede, og der var enormt mange slanger. Det kan lyde farligt i sig selv, men alle sammen var i bur og opbevaret, som man skal, forklarer Thomas Ottesen, der fortæller, at alle sammen skulle være kongepytoner.

Ejeren havde efterladt dem 

Blandt de mange slanger var der både levende og døde. Derudover var der foderdyr, som mus, der også var døde i lejligheden. Det viste sig nemlig, at ejeren havde forladt dem i, hvad vagtchefen kalder en rum tid. 

Derfor havde de resterende levende slanger det ikke særlig godt. 

- Det er selvfølgelig en overtrædelse af dyrevelfærdsloven, konstaterer vagtchefen.  

Derfor har Nordjyllands Politi været til stede på adressen hele natten. Her er dyrene blevet tilset af dyrlæger og dyrepassere, mens en slangetæmmer også blev tilkaldt. 

- Det har ikke været muligt at flytte dyrene i nat, derfor er de stadig på adressen. Vi vil nok få det fulde overblik i løbet af i dag, og så skal de i første omgang ud til en eller flere krybdyrseksperter, som hjælper med at have dem i bevaring, forklarer Thomas Ottesen. 

Desuden har politiet været i kontakt med Randers Regnskov, der dog ikke kan tage slangerne allerede nu på grund af deres tilstand. 

Nordjyllands Politi har været i kontakt med ejeren. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland