Billede fra ulykken den 14. juli 2019. Foto: Per Frank Paulsen

Narkokørsel: 34-årig varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab

En 34-årig mand er varetægtsfængslet og sigtet for uagtsomt manddrab, efter han kørte frontalt sammen med en anden bil under påvirkning af narkotika.

En 34-årig mand er torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder. Manden kørte den 14. juli frontalt ind i en anden bil på Egensevej i Mou øst for Aalborg.

En 56-årig kvinde sad i den anden bil, og hun omkom ved ulykken, da hendes bil endte på taget på en mark ved siden af vejen. 

I bilen, som blev ført af den 34-årige mand, sad også to børn. Manden og børnene kom lettere til skade ved ulykken. 

00:34

Dødsulykken skete den 14. juli 2019. 

Luk video

Til dagens grundlovsforhør ved Retten i Aalborg kom det frem, at de efterfølgende prøver på ulykkesstedet viste, at det var den 34-årige mands bil, der var kommet over i den modsatte vejbane inden sammenstødet.

En blodprøve efter ulykken viste også, at den 34-årige mand havde kokain i blodet. Det fortæller anklager ved Nordjyllands Politi, Mathias Andersen. 

Den 34-årige nægter sig skyldig, men han erkendte i dag i retten, at han havde været til fest natten inden, hvor han havde indtaget kokain. Han mener selv, at han var frisk nok til at køre bil dagen efter.

Derudover forklarede han i dag i retten, at hans hund, der også var med i bilen, havde sagt nogle lyde, og derfor havde han ikke været opmærksom på trafikken, da ulykken skete. Den 34-årige mand mener ikke, at han var så langt over i den modsatte vejbane, som bilinspektørens undersøgelser viser.

Manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder. 

Læs også To biler i voldsom ulykke: Kvinde dræbt - mand og to børn kommet til skade