Nederlag: AaB tabte 0-2

Aalborg måtte se sig slået på hjemmebane torsdag aften af FC København.

AaB tabte her torsdag aften på hjemmebane til FC København.

I første halvleg scorede FC København i 32. minut. Et hjørnespark blev modtaget af FCKs Federico Santander fra Paraguay, der med et hovedstød scorede et mål ved hjælp af stolpen. I anden halvleg var det Nicolai Jørgensen, der i tillægstiden scorede FCKs andet mål. Kampen endte 0-2.

AaB ligger i øjeblikket på en fjerdeplads i superligaen med 49 point. FC Midtjylland ligger nummer tre, men har også 49 point. Derfor er der stadig rig mulighed for AaB at ende i en top tre, og en billet til kvalifikationen til EUFA Europa League.

FC København udvidede deres føring i superligaen med de tre point, de tog med hjem fra Aalborg. Med 62 point har de syv point ned til Sønderjyske. Der er kun fire runder af kampe tilbage i sæsonen.