LIGE NU:

Nibe Festival får benhård rapper på besøg

Det nye rap-navn Tessa samt gamle kendinge som Lars Lilholt Band og Carpark North, spiller på Nibe Festival

Nordjyllands største festival - Nibe Festival - har tirsdag føjet tre navne til den endnu korte, men dog potente liste af kunstnere, der optræder på den 36. udgave af festivalen, der løber af stablen fra 1. til 4. juli.

Festivalen har allerede offentliggjort sværvægtere som Lukas Graham, Rasmus Seebach og Nik & Jay og tirsdag udbygges listen altså med yderligere tre navne.

Det bedst kendte navn blandt de tre er uden tvivl Lars Lilholt Band som i 2020 kommer til at optræde på Nibe Festival for 23. gang. Og det med et katalog med hits så stort, at man snart ikke orker at sætte sidetal på.

Lars Lilholt Band er garant for en koncert fyldt med fællessang, men den garanti kan Carpark North, der også skal spile på Nibe Festival i 2020, også skrive under på. Siden gennembruddet i 2003 hvor Transparent and Glasslike bragede ud af højtalere i hele Danmark har Aarhus-bandet været en fast bestanddel af den danske rockscene og senest er singlen Hopefully We'll Never Know fra efteråret 2019, som du kan høre herunder, blevet en del af bandets mange hits.

Sidst men bestemt ikke mindst har Nibe Festival offentliggjort Tessa. Rapperen som i sidste uge vandt en Zulu Award som 'Årets Nye Navn' men som for kun et år siden var totalt ukendt for omverdenen.

- Tusind tak til alle, der har stemt på mig. Det her er det sygeste, lød det fra Tessa, der bærer det borgerlige navn Theresa Ann Fallesen, da hun fra scenen takkede for prisen.

Tessa har væltet alle mure, der har mødt hende på vejen og hun står nu som en lysende stjerne på den danske rap-himmel - en kvindelig lysende stjerne, vel at mærke. Og det får hende kun til at skinne endnu mere.