Foto: Nibe Festival

Nibe Festival lader op til nattefest med nye navne

Martin Jensen, TopGunn og Emil Lange er nogle af de navne som er blevet præsenteret sammen med en ny programopbygning.

Når klokken bliver 01.30 til dette års Nibe Festival, så er det tid til alt andet end at gå i seng.

I år kommer der nemlig nogle små ændringer i måden, festivalen vælger at bygge programmet op på, så de sene nattetimer bliver fyldt med fest og ung energi.

Læs også Internationale forskere skal give ny viden om Aggersborg

- De unge har ligesom et ekstra gear, når vi kommer ud på natten, så vi skubber den sene koncert på Store Scene til start kl. 01.30, og så vil fokus være mere på stemningskoncerter, der kan være med til at understøtte festen, forklarer festivalleder, Peter Møller Madsen.

Til at sparke festen i gang, når månen står højst, er blandt andre TopGunn og den verdenskendte danske DJ Martin Jensen blevet præsenteret til Nibe Festivals program.

De store navne, der hidtil har præget programmet sent på aftenen, bliver rykket frem tidligere på programmet, så flere får mulighed for at være med til de helt store folkefester klokken 19.30 eller klokken 22.30. Samtidig begynder dagens koncerter fremover klokken 13.30, da det tidligere 12.30 har været lidt for hårdt at løfte for artisterne.

- Det her bliver en generel opgradering, der kommer alle vores gæster til gode. Nogle gange skal vi prøve lidt nogle andre ting, end vi plejer at gøre, og jeg er sikker på, gæsterne også kommer til at se fordelene i det nye system, siger Peter Møller Madsen.

Udover TopGunn og Martin Jensen har Nibe Festival også præsenteret ItaloBrothers & DJ Aligator og Emil Lange feat. Nibe AllStars.

Læs også Øvelse: Stort opbud af politi, reddere, militærfolk i Brønderslev