Nok hestebedøvelse til at knockoute 2500 ponyer: 31-årig tilstår narko i kilovis

Hestebedøvelse blandet med narko i kilovis. Det er en 31-årig mand parat til at tilstå, at han har været rodet ind i i stor stil.

Efter planen fredag sætter han sig på anklagebænken i Retten i Aalborg.

Sagen går tilbage til november og december 2023, hvor manden på adresser i henholdsvis Mou, øst for Aalborg samt i Skalborg har været i besiddelse af kilovis af narko, herunder også kilovis af stoffet ketamin, som egentlig er beregnet til bedøvelse af heste, men som også er meget brugt i narkomiljøet til at blande i forskellige former for narko.

Næsten syv kilo narko

Det er også præcis, hvad den 31-årige har gjort. Hele syv kilo ketamin og blandingsnarko indeholdende ketamin handler sagen i alt om.

Det drejer sig om godt tre kilo ketamin blandet med MDMA, 1,8 kilo ketamin blandet med MDMA og chlormethcathinon samt 258 gram blandingsprodukt bestående af ketamin, MDMA samt et stof kaldet 2C-B.

Dertil kommer næsten 2,4 kilo ren ketamin, hvoraf knap 900 gram blev fundet på en adresse i Mou, mens de resterende halvandet kilo blev fundet i Skalborg.

Bedøvelse til 2.500 ponyer

Som nævnt er ketamin egentlig beregnet til sådan noget som at bedøve heste. 

Det kræver under ét gram ketamin at bedøve en pony på 200 kilo. Mængden af ren ketamin, der er fundet i sagen, kan med andre ord knock-oute rundt regnet 2500 pony-heste.

Som nævnt er der lagt op til, at den 32-årige vil tilstå alt i retsmødet fredag. Det fremgår af sagens oplysninger, at manden ikke er den eneste mistænkte i sagen. 

En anden mistænkt i sagen, som har tilknytning til den adresse i Mou, hvor en del af narkoen blev fundet, skal have sin sag behandlet særskilt.


Seneste nyt

fra Nordjylland