Politiet er mødt talstærkt op i Vangen i Nørresundby. Arkiv. Foto: Per Frank Paulsen

Nordjyllands Politi efterlyser vidner til voldssag

Offeret fik peberspray og blev sparket. Tre er anholdt, men flere gerningsmænd kan være på fri fod.

Mandag d. 14. september omkring klokken 16.25 blev en 29-årig mand overfaldet af flere personer på åben gade ud for Vangen 97 i Nørresundby. Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til overfaldet. 

Læs også Slut med håndbold for nu

Offeret fik peberspray i ansigtet. Efterfølgende blev han slået og sparket af flere personer. Tre personer er varetægtsfængslet i sagen, men politiet søger nu efter flere vidner til overfaldet, da mulige gerningspersoner stadig er på fri fod.

Politiet indledte straks en efterforskning af overfaldet, og vidneforklaringer og øvrige efterforskningsskridt førte til, at tre mænd på henholdsvis 27, 29 og 29 år den 24. september blev anholdt og sigtet for grov vold mod det 29-årige offer, der efterfølgende måtte syes med flere sting i baghovedet efter overfaldet.

00:45 Luk video

De tre anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør i går eftermiddags i Retten i Aalborg, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger.

Opfordrer vidner til at henvende sig

Lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at Nordjyllands Politi fortsat søger vidner til overfaldet, der formentlig er begået af 5 til 8 personer. Politiet har dog ikke noget nærmere signalement af de øvrige mulige gerningspersoner.

- Vi opfordrer borgere, som har været i området omkring Vangen 97 i Nørresundby sidste mandag i tiden omkring klokken 16.25 om straks at henvende sig til os, hvis de har set noget, lyder den klare opfordring fra politikommissær Kenneth Rodam.

Har man oplysninger i sagen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på 114.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen, der fortsat er under efterforskning.