LIGE NU:

Nordjyllands Politi: Få henvendelser i sag om knivstikkeri

Nordjyllands Politi efterlyste i mandags vidner til knivstikkeriet i Nørresundby. det gav få henvendelser, men intet gennembrud.

Natten mellem 16. og 17. april blev en 24-årig mand fra Aalborg stukket med kniv, da han krydsede Limfjordsbroen på sin cykel. Politiet har flere gange efterlyst vidner i sagen - senest i mandags.

Nordjyllands Politi har fået få henvendelser efter mandagens efterlysning, men der er endnu intet gennembrud i sagen, oplyser politikommissær Lars Nørskov Jørgensen. 

Det 24-årige offer ligger i en medicinsk koma, så det har stadig ikke været muligt for politiet at tale med offeret. Hans tilstand skulle være stabil og uden for livsfare. Lægerne regner med at vække ham i løbet af ugen, oplyser politiet. 

- Vi håber jo på at kunne tale med ham, når han vågner. Vi vil høre om han overhovedet kan huske noget, men vi skal selvfølgelig følge lægernes råd og anbefalinger, så vi taler ikke med ham før, de mener at det er forsvarligt, siger politikommissær, Lars Nørskov Jørgensen.

Nordjyllands Politi søger stadig vidner, der har krydset Limfjordsbroen mellem 02.30 og 04.00 natten mellem 16. og 17. april. Har man været i området i det angivne tidsrum, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.