Foto: Pressefoto

Nordjysk energi-virksomhed lander stor aftale i Storbritannien

Aalborg Energie Technik A/S skal stå for at levere alle dele til et kraftvarmeanlæg, der skal sænke en britisk virksomheds CO2-udslip.

Virksomheden Aalborg Energie Technik A/S har netop landet en aftale, der betyder, at de skal levere et kraftvarmeværk til JP Pears Power Limited i Storbritannien - en virksomhed, de tidligere har arbejdet sammen med den nordjyske virksomhed. 

Værket vil blive opført i nærheden af Newark ved Nottinghamshire, og Aalborg Energie Technik skal levere alle dele af kraftvarmeværket - eksempelvis brændselslager, dampturibine og indfyringsystem.

Overdragelsen forventes at finde sted i begyndelsen af 2018, og det er en aftale, der glæder den nordjyske virksomhed.

- Vi er henrykte over at have fået denne nye ordre. Vi har allerede arbejdet tæt sammen med JG Pears over en længere periode, så vi er godt forberedte på projektgennemførelsen, fortæller de i en pressemeddelse.

Ved at opføre kraftvarmeværket vil JG Pears' nye anlæg - ifølge pressemeddelsen - erstatte 90 procent af de fossile brændsler, som tidligere blev anvendt på den tilstødende fabrik, hvilket sparer betydelige mængder af CO2-emissioner.

- Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og til at kunne levere et højeffektivt anlæg, som vi er sikre på, at JG Pears vil blive meget tilfreds med i de kommende år, slutter de.