Nordjysk lokalopgør ender uden vinder

Selvom AaB nettede to gange endte lokalopgøret mod Hobro uafgjort 1-1.

AaB og Hobro endte med at dele pointene, da de to nordjyske Superligaklubber mødtes på Aalborg Portland Park søndag aften.

Det var Hobro, der kom bedst fra start. Allerede efter fire minutters spil kom Imed Louati frem til en kæmpechance, da han løb sig fri i AaB-feltet, men i sidste ende ikke formåede at sparke bolden forbi målmand, Jacob Rinne, der afværgede med foden.

Men umiddelbart efter var der igen fare på færde i AaB-feltet. AaB formår ikke at cleare Hobros hjørnespark og i et tæt pakket målfelt ender Rasmus Thelander med at snitte bolden i eget net efter bare fem minutter.

Der skulle ikke gå længe, før der igen kom balance i regnskabet. Patrick Olsen modtager en dyb stikning fra Lucas Andersen og han sender den videre ind til Tom van Weert i feltet, som sparker den kontant ind bag Jesper Rask i Hobro-måle til 1-1 efter ni minutters spil.

Resten af halvlegen forløb med chancer i begge ender, men ingen af holdene havde held med at sende bolden i kassen. Dermed kunne de to nordjyske mandskaber gå til pause ved stillingen 1-1.

Hobro reddet på stregen

Fra anden halvlegs begyndelse sendte Hobro Pål Alexander Kirkevold på banen. En spiller som fortiden er inde i lidt af en måltørke, men som også har scoret i de seneste fire opgør mod AaB.

Men den statistik formåede nordmanden ikke at fortsætte. For der blev ikke scoret flere mål i kampen. AaB var dog tæt på efter 80 minutter, da Patrick Kristensen sendte bolden forbi Jesper Rask. Men Hobros svenske lejesvend, Anel Ahmedhodzic, reddede kastanjerne ud af ilden, da han sparkede bolden væk på stregen.

Med dagens uafgjorte resultat forbliver AaB på femtepladsen med 27 point, mens Hobro stadig ligger i bunden på tolvtepladsen med 15 point.