LIGE NU:

Norsk stortalent tager afsked med Aalborg Håndbold - om et år

Norske Sander Sagosen fra Aalborg Håndbold har skrevet under på en treårig aftale med den franske storklub Paris Saint Germain.

Aalborg Håndbolds 20-årige norske stortalent Sander Sagosen har skrevet under på en treårig aftale med storklubben Paris Saint Germain. Det skriver Aalborg Håndbold på deres hjemmeside.

Aftalen gælder dog først fra sommeren 2017, så nordjyderne kan nyde godt af nordmandens talenter hele den kommende sæson.

- Vi glæder os over at have Sander i Aalborg Håndbold i endnu en sæson. Der har - primært i medierne - været mange spekulationer om Sanders fremtid, men nu er den på plads, så han kan koncentrere sig om at gøre arbejdet færdigt i næste sæson i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.

- Med tilgangen af Arnor Atlason, Tobias Ellebæk, Patrick Wiesmach, Mikael Aggefors og Stefan Sigurmannsson har vi et slagkraftigt mandskab. Desuden vender Magnus Saugstrup tilbage, efter at han været lejet ud, så vi tror på en topplacering næste sæson, siger direktøren videre.

Samtidig med at Sander Sagosen har fået fremtiden på plads, har han fået besked om at han sammen med det norske landshold skal til VM i Frankrig til januar. Det sker, fordi IHF har tildelt Norge - der ellers missede kvalifikationen til VM - et wildcard.

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

fokus.. på vores vilde natur

play Blomster og bier har det svært: - Der er håb, men du skal også gøre noget

Flemming Helsing, naturforvalter

play Nyt initiativ giver håb for dyrelivet i Hammer Bakker

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

Til forsiden

Til forsiden