Norsk stortalent tager afsked med Aalborg Håndbold - om et år

Norske Sander Sagosen fra Aalborg Håndbold har skrevet under på en treårig aftale med den franske storklub Paris Saint Germain.

Aalborg Håndbolds 20-årige norske stortalent Sander Sagosen har skrevet under på en treårig aftale med storklubben Paris Saint Germain. Det skriver Aalborg Håndbold på deres hjemmeside.

Aftalen gælder dog først fra sommeren 2017, så nordjyderne kan nyde godt af nordmandens talenter hele den kommende sæson.

- Vi glæder os over at have Sander i Aalborg Håndbold i endnu en sæson. Der har - primært i medierne - været mange spekulationer om Sanders fremtid, men nu er den på plads, så han kan koncentrere sig om at gøre arbejdet færdigt i næste sæson i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.

- Med tilgangen af Arnor Atlason, Tobias Ellebæk, Patrick Wiesmach, Mikael Aggefors og Stefan Sigurmannsson har vi et slagkraftigt mandskab. Desuden vender Magnus Saugstrup tilbage, efter at han været lejet ud, så vi tror på en topplacering næste sæson, siger direktøren videre.

Samtidig med at Sander Sagosen har fået fremtiden på plads, har han fået besked om at han sammen med det norske landshold skal til VM i Frankrig til januar. Det sker, fordi IHF har tildelt Norge - der ellers missede kvalifikationen til VM - et wildcard.