LIGE NU:

Nu er det officielt: Mikkel Hansen skifter til Aalborg Håndbold i 2022

Verdensstjernen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Aalborg Håndbold

Verdensstjernen Mikkel Hansen skifter Paris ud med Nordens Paris og skal fra 2022 tørne ud for Aalborg Håndbold. Det erfarede flere medier torsdag formiddag og klokken 13 har klubben selv bekræftet det enorme scoop i en pressemeddelelse.

- Det er en af de største dage i Aalborg Håndbolds historie. Mikkel er jo en af verdens absolut bedste spillere, og det har han været igennem en lang årrække. Det er et gigantisk scoop for klubben, og jeg glæder mig virkelig meget over tilgangen. Vi har over en længere periode været inde i en rivende udvikling, og med denne signing er vi nu klar til at sætte overliggeren endnu højere, udtaler direktør Jan Larsen i pressemeddelelsen.

Mikkel Hansen selv supplerer:

- Jeg ser virkelig meget frem til at vende tilbage til dansk håndbold. Aalborg Håndbold er en meget spændende klub, der har præsteret store resultater på den internationale scene. Jeg har fortsat kæmpe ambitioner, og jeg tror på, at jeg kan være med til at hjælpe klubben med at tage endnu et skridt op ad den europæiske rangstige, siger Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen har siden 2012 spillet for Paris Saint Germain og var inden da den absolutte stjerne i hedengangne AG Håndbold. Nu skifter han så til Aalborg Håndbold. Et skifte som ifølge TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard vil gå over i historiebøgerne:

- Det er fuldstændig sensationelt. Det er en fantastisk gave til dansk håndbold og den danske liga. Det bliver simpelthen ikke større, og det overgår alt, hvad vi har set. Hvis ikke han er verdens bedste håndboldspiller, så er han i hvert fald i top tre. Der må være sket et eller andet mirakel henover natten, for det er en kæmpe gave, siger Bent Nyegaard til TV 2.

Blå bog: Mikkel Hansen