Foto: Nils Mejlvang, Scanpix.

Nul rigtige i Lotto gav to nordjyder milliongevinst

Danske Spils milliongaranti blev lørdag udløst to gange i Nordjylland.

Da Danske Spil lørdag trak de syv vindertal og de to tillægstal, som de altid gør om lørdagen i forbindelse med Lotto, var der ingen, der ramte den helt store jackpot. Ingen havde købt en kupon med de syv helt rigtige tal og derfor vokser spillets førstepræmiepulje til hele 20 millioner kroner.

Men ærgelsen over ikke at ramme syv rigtige er formentlig meget begrænset for to nordjyske lottospillere. Fru Fortuna har nemlig tilsmilet dem med én million kroner hver - og det selvom de fik nul rigtige ved lørdagens trækning.

Det er Danske Spils såkaldte millionærgaranti, der har givet spillerne gevinst. Den bliver hver uge givet til to spillere, der ikke havde heldet med sig i første omgang og i denne weekend ville tilfældet så, at det skulle blive to nordjyske spillere, der fik sig en gedigen trøstepræmie.

Den ene million ender hos en spiller fra Aalborg, der havde købt sin "nitte" via Danske Spils Lotto-app og den anden million går til en spiller fra Mariagerfjord som via et såkaldt Plus-abonnement spiller med hver uge.

Danske Spil oplyser søndag formiddag, at de endnu ikke har været i kontakt med de to spillere.