LIGE NU:

Ny direktør til Aalborg Væddeløbsforening

Aalborg Væddeløbsforening og Racing Arena Aalborg ansætter Claus Hein som ny direktør.

Bestyrelsen for Aalborg Væddeløbsforening og NKI Racing Arena vinker farvel til Aalborgs administrerende direktør, Michael Korfitsen, og siger hej til deres nye direktør, Claus Hein, den 1. november.

Det er en enstemmig bestyrelse, der har valgt at ansætte Claus Hein som ny direktør.

- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt af gode, kompetente kandidater, og selve ansættelsesforløbet har både fra kandidaternes og vores side været meget professionel. Til sidst var der dog ingen tvivl om, at Claus Hein stod som den stærkeste kandidat, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde ham stillingen som direktør for Aalborg Væddeløbsforening, siger bestyrelsesformand, Bo Jørgensen.

Claus Hein er født og opvokset i Aalborg, og det var også her, han i 1988 fik sin uddannelse som Cand. Merc. fra AAU. Senere gik turen til England, hvor han læste Senior Management ved Henley Business School i 1997.

Siden hjemkomsten fra England har han arbejdet med forretningsudvikling og ledelse i IT og handelsvirksomheder, og senest har han været ansat som direktør i en virksomhed, som han selv er medejer af. En virksomhed, der udvikler og sælger dyrefoder.

- Jeg er glad og stolt over, at valget er faldt på mig. Det er en stor opgave, og jeg er ydmyg overfor opgavens omfang. Jeg har stor respekt for det arbejde og de resultater som frivillige, udøvere, trænere, bestyrelsen samt ikke mindst medarbejderne har opnået, siger Claus Hein.

- Vi skal udvikle Aalborg Væddeløbsforening med Racing Arena Aalborg i tæt samarbejde med frivillige, udøvere og trænerne, men samtidig også være en sammenhængende del af Aalborg og Nordjylland. Det betyder, vi skal ud i byrummet og have fat i publikum med spændende tilbud og aktiviteter i samarbejde med både kommunen, erhvervslivet, siger Claus Hein.

Inden tiltrædelsen den 1. november vil bestyrelsen og Claus Hein i samarbejde med medarbejderne, påbegynde arbejdet med at videreudvikle væddeløbsbanen og kigge på nogle af de kommende udfordringer.