00:23

Foto: KiDS Coolshop

1 af 2

Ny legetøjskæde ser dagens lys

To nordjyske Legekæden-butikker har opsagt samarbejdet med Legekæden, og går nu sammen med netbutikken Coolshop i den nye legetøjskæde KiDS Coolshop.

I alt har fem danske Legekæden-butikker – heraf to nordjyske - sagt farvel til legekæden, og åbner i stedet som en del af den nye legetøjskæde KiDS Coolshop.

Startskuddet til de to nye nordjyske butikker, som ligger i Aalborg og Frederikshavn går den 19. januar, og ambitionen er at skabe en helt ny butiksoplevelse for landets børnefamilier.

- Vi har en ambition og et ønske om at være lige så stærke på nettet som i vores fysiske butikker. Det bliver den optimale kombination af personlig betjening og gode oplevelser i butikkerne – kombineret med en knivskarp online-motor, siger Christian Vejby, indehaver af Kids Coolshop i Frederikshavn.

De nye fysiske butikker skal give kunderne mulighed for at komme og prøve legetøjet, inden de køber det, samt deltage i sjove og udfordrende aktiviteter og events.

- Vi er selv drevet af leg og passion, og derfor passer det perfekt, at vi nu indgår et tæt samarbejde med fem tidligere Legekæden-butikker. Vi er et ideelt match for hinanden, siger Jacob Risgaard, marketingdirektør i Coolshop.com, der om ganske kort tid runder 1,9 millioner kunder.