Deltagerne er så småt i gang med at ombygge til deres drømmeboliger. Her ses programvært Peter Ingemann og 2E Bolig direktør, der sponserer husene, Jesper Skovsgaard i et af husene. Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

"Nybyggerne" bygger i Aalborg

Optagelserne til den tredje sæson af det populære TV 2-program er netop gået igang i Aalborg.

Når tredje sæson af TV 2-programmet Nybyggerne løber over skærmen i foråret 2017 bliver omdrejningspunktet fire huse i Universitetsparken i det østlige Aalborg - et område midt i stor vækst, midt mellem universitetet, Gigantium og Gistrup.

Optagelserne er netop gået i gang, så i de kommende uger og måneder bliver der masser af liv på byggepladsen - både hvad angår ivrige og kreative deltagere og det store produktionshold fra Metronome.

De fire huse er alle bygget af det Aalborg Firmaet 2E Bolig Projektsalg. Det var også tilfældet i sæson to hvor Aalborg-parret Lise Vandborg og Michael Christensen vandt Danmarkshistoriens største præmie i et TV-program og skiftede lejligheden i Aalborg ud med et hus til over tre millioner i Farum.

Nu er det så et Aalborg-hus, der er på spil, og de fire par skal uge for uge indrette et nyt rum, kæmpe for at vinde delkonkurrencer og til sidste seernes gunst og dermed skøde og nøgler til huset.

- Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen. Anden omgang i hovedstadsområdet. Denne gang vil vi lade et nyt boligområde i en af landets store universitetsbyer være scene for serien. Samtidig bekræftede seneste sæson, at 2E Bolig Projektsalgs kvalitetshuse passer perfekt til programmets præmis: Med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder til at individualisere deres hus, præcis som de drømmer om, forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome.

Puk Elgaard var vært på den seneste sæson af det populære realityprogram. Hun afløses denne gang af Peter Ingemann, der også var vært på første sæson af programmet, og ellers er kendt fra blandt andet Hammerslag på DR og Størst på TV 2.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage på Nybyggerne, som jeg synes kan noget ganske særligt. Vi er kommet godt fra start, og jeg glæder mig meget til at lære de fire par bedre at kende, ligesom jeg glæder mig meget til at følge dem i deres arbejde med at skabe deres drømmehjem, siger Peter Ingemann. 

Populære Peter Ingemann er selvfølgelig med, når nogen ønsker ham med på en selfie.  Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset