Gotcha er stiftet af Brian Klit, Rasmus Brostrøm og Brian Toft, der alle kommer fra bureauet SHRPA. Foto: Gotcha

Nyt reklamebureau får adresse på eternitgrunden

Tre tidligere kolleger fra samme firma går sammen og lancerer i dag nyt reklamebureau på opfordring fra kunder.

Et nyt nordjysk reklamebureau har set dagens lys.

Det nye bureau er døbt Gotcha, og de tre grundlæggere - Brian Toft, Brian Klit og Rasmus Brostrøm - har allieret sig med nøglepersoner og tidligere kolleger fra bureauet SHRPA, så man fra første dag er 12 mand på lønningslisten. 

- Vi har alle tre haft et ønske om at blive herre i eget hus og selv kunne sætte rammerne for vores arbejde. Gotcha er summen af vores erfaring og tilgang til vores kunder, fortæller administrerende direktør og partner Rasmus Brostrøm, der fortæller, at beslutningen er blevet til på baggrund på opfordring af en række store og mindre kunder. 

Det nye bureau har fra dag et strateger, konceptudviklere, tekstforfattere, designere og udviklere på lønningslisten. De skal løfte brands til nye højder på både off- og online medier. Kompetencerne omfatter strategi og rådgivning, design og ID, web og online, kampagner foruden film og motion graphics. 

- Selvom vi skriver 2016, og meget foregår digitalt, arbejder vi stadig med de trykte medier. Vi skal lave kommunikation på alle platforme, der hænger sammen på tværs af medierne, siger Rasmus Brostrøm. 

Gotcha er flyttet ind i nye lokaler på den gamle Eternit-grund i Aalborg.