LIGE NU:

Officielt: AaB henter slovakisk angrebsprofil

Nordjyderne har i den grad manglet mål, og nu har man hentet nyt blod ind for at løse angrebsproblemerne.

Efter flere ugers forhandlinger har AaB endelig sikret sig en ny angriber. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om 22-årige Pavol Safranko, der kommer fra Slovakiet og er blevet købt fri af FC DAC 1904 Dunajska Streda, der indtager fjerdepladsen i den bedste slovakiske række.

Pavel Safranko har fået en kontrakt, der løber til 30. juni 2021.

Slovakken er i sin klubkarriere noteret for 27 scoringer og seks assists i 78 officielle kampe, ligesom det er blevet til tre fuldtræffere i otte U/21-landskampe for Slovakiet, hvor Pavol Safranko også i 2017 har fået sin A-landsholdsdebut.

- Pavol Safranko er en snu, hårdtarbejdende og fysisk stærk angriber med målnæse og udover selv at være farlig, så har vi set, at han også formår at skabe plads til sine holdkammerater og i det hele taget vil give os flere offensive strenge at spille på inklusive større styrke på vores standardsituationer, siger AaB´'s sportsdirektør, Allan Gaarde.

- Samtidig får vi med Pavol Safranko en ærgerrig spiller, der har sin bedste tid foran sig, hvilket også har været et afgørende parameter for os.

quote I den ideelle verden var aftalen med Dunajska Streda og Pavol Safranko faldet på plads tidligere.

Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB

- I den ideelle verden var aftalen med Dunajska Streda og Pavol Safranko faldet på plads tidligere, men vi er glade for, at vi nu er nået til enighed.

Pavol Safranko ser frem til sin nye udfordring i Aalborg.

- Jeg har i længere tid været vidende om AaB’s interesse og deres vedholdenhed har været stærkt medvirkende til mit valg af klub, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang.

- Det har også været vigtigt for mig, at klubben og cheftræneren har en offensiv tilgang til fodbold, ligesom jeg er opmærksom på, at AaB har en stærk kultur i forhold til at udvikle unge spillere, siger Pavol Safranko.

- Ligeledes har Filip (Lesniak, red.) anbefalet mig at komme hertil, og jeg vil gøre alt for at indfri klubbens forventninger til mig, lyder det fra Pavol Safranko.

Pavol Safranko har fået trøje nummer 14 og kan allerede debutere, når det lørdag på Aalborg Portland Park gælder den jyske klassiker mod AGF.

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

112 alarm politi politibil

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

def_thumb,50_percent

play Regnbyger over Nordjylland: Torsdag kan byde på torden

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

112 alarm politi politibil

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

Til forsiden

Til forsiden