Foto: Anders Ekstöm

Foto: Katja Schlaikier

Foto: Katja Schlaikier

Foto: Katja Schlaikier

Foto: Katja Schlaikier

1 af 5

OL-sølvvindere takkede for støtten

Nordjyske OL-sølvvindere inviterede torsdag til medaljereception i Aalborg.

Den danske damedouble i badminton, nordjyderne Kamilla Rytter Juhl og Chritstinna Pedersen, inviterede torsdag eftermiddag til medaljereception hvor familie, venner, fans og badmintonentusiaster alle var inviteret, så de nordjyske OL-sølvvindere kunne takke for støtten.

Receptionen blev afholdt i aulaen i Havnehuset i Aalborg og omkring knap 100 mennesker var mødt op for at overbringe hilsner, gaver, knus og kram. Og så for at få et kig på de store medaljer af sølv, der netop er bragt hjem fra Rio de Janeiro.

Læs også Nordjysk damedouble tabte finalen

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte med mindst mulige margin i finalen til det japanske par, der indtager førstepladsen på verdensranglisten, og selvom den vigtigste kamp i turneringen endte med et nederlag, skrev nordjyderne stadig historie ved at blive den første damedouble nogensinde til at spille sig i en OL-finale.

Sølvvinderne har de næste dage et tætpakket program, for fredag bliver de sammen med Mie Ø. Nielsen, der bragte nordjysk bronze med hjem, fejret på Aalborgs gamle rådhus på Gammeltorv, og lørdag er det så blevet tid til at gentage medaljereceptionen i Kamilla Rytter Juhls hjemby Skagen. 

Læs også Nordjyske OL-sølvvindere vil sige tak for støtten