Foto: Mogens Jørgensen

Foto: Mogens Jørgsensen

1 af 2

Ole Henriksen modtager dette års Forårspris i Aalborg

Ole Henriksen fik i dag overrakt den årlige forårspris til dette års Forårsmesse i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Cremekongen fra Nibe Ole Henriksen fik i dag overrakt Forårsprisen af selveste Ernst Trillingsgaard på Forårsmessen i Aalborg Kongres og Kultur Center. 

Ole Henriksen modtager prisen, fordi han skaber glæde og sammenhold i Nordjylland og er med til at sætte fokus på regionen. 

- Denne pris betyder meget for mig, fordi den har med Nordjylland at gøre. Og den indebærer nogle af de livsværdier, jeg holder allermest af ved Nordjylland, nemlig at vi har tid til hinanden, vi kan stole på hinanden, vi arbejder hårdt, og så er vi gode til at feste og have det sjovt, sagde Ole Henriksen i sin takketale.

Udover en statuette fulgte der med Forårsprisen også en pengepræmie på 10.000 kroner. Pengene vil Ole Henriksen ikke bruge på sig selv, men han vil derimod donere pengene til de legater, som han årligt giver til to studerende fra Støvring Gymnasium.

- Det bedste ved succes er at kunne give noget tilbage. Jeg elsker at give til børn og unge mennesker, som har nytte af det. Det er vigtigt, at vi kan gøre noget godt for hinanden, og jeg besøgte for mange år siden Støvring Gymnasium, hvor jeg beundrede de unges gode energi og livsglæde. Så derfor skal pengene gå til de studerendes legater, fortalte Ole Henriksen.

'Cremekongen' mødte personligt op til messen og modtog prisen i forbindelse med, at han skal uddele kram til nordjyderne under messen.

Tidligere modtagere af Forårsprisen er Kirsten Hüttelsmeier og Niels Hausgaard. 

Se hvordan det så ud, da Ole Henriksen uddelte krammere til nordjyderne til årets livstilsmesse. 

01:46 Luk video