Foto: Friis Shoppingcenter

Opfyld juleønsker, mens du shopper i Friis

Friis Shoppingcenter har stillet et juletræ op fyldt med ønsker fra udsatte børn på asylcentre og børnehjem - op til jul kan centrets besøgende opfylde deres ønsker.

Det siges, at julen er hjerternes fest - og vil du være med til at gøre den ekstra hjertelig for nogle af dem, der er svagest stillet, giver Friis Shoppingcenter dig en oplagt chance for det.

Centret har netop pyntet hyggeligt op til jul og er klar til den store julehandel, og som et helt særligt tiltat er der også blevet stillet et stort juletræ op på plan 1. Træet er fyldt med hundredevis af ønsker fra børn på børnecentre, opholdssteder og asylcentre, som ikke kan se frem til de gaver, der normalt er forbundet med juleaften.

Men det kan gæster i Friis Shoppingcenter nu være med til at lave om på. Uanset hvem man er, er man velkommen til at tage et ønske fra træet og købe eller kreere ønsket på sedlen og aflevere det sammen med ønskesedlen i Centerinformationen på plan 0. Gaverne vil herefter blive afleveret til børnene inden juleaften - og være med til at gøre en stor forskel for hver enkelt barn, lover Gitte Stokbro Kristensen, centermarketingmanager i Friis.

Også sidste år var kunder i  Friis Shoppingcenter med til at forsøde julen for udsatte børn. Dengang fik cirka 400 børn en glædelig overraskelse juleaften. I år der 362 ønsker på træet, man kan være med til at opfylde.

Ønskerne spænder vidt, og der er noget for ethvert budget, og det er også tilladt selv at lave en gave, oplyser Gitte Stokbro Kristensen.

Ønsketræet er placeret på eventpladsen mellem Bahne og Tiger of Sweden på plan 1 til og med d. 15. december.