01:51

Albert Fejfer fra Aalborg-bydelen Hasseris var i går ude for et næsten sensationelt uheld, da underlaget, som han kom gående på, pludselig forsvandt under fødderne på ham.

1 af 2

Oplevede et nærmest utænkeligt uheld

17-årige Albert Fejfer fra Aalborg-bydelen Hasseris var i går ude for et uheld, der – udover at være uheldigt – også nærmest er sensationelt.

En helt almindelig gåtur på fortovet i Hasseris fik i går en brat ende for 17-årige Albert Fejfer. For pludselig gav de ellers solide fortovsfliser efter under ham – og han røg ned i et halvanden meter dybt hul under fortovet.

- Min første tanke var, at ’det kan jo ikke ske, det her.’ Jeg tænkte, at det måtte være skjult kamera eller sådan noget, siger Albert Fejfer.

Min første tanke var, at ’det kan jo ikke ske, det her.’ Jeg tænkte, at det måtte være skjult kamera eller sådan noget.

Albert Fejfer, Aalborg

Godt nok var der noget skjult. Det var dog ikke et kamera, men derimod en lækage i et vandrør under fortovet. Det sivende vand fra røret havde undermineret dele af fortovet.

Albert Fejfer når at tage fra, da fliserne giver efter, og slipper fra uheldet med mudrede sko og en øm ankel.

- Det kunne være endt meget værre end med mig. Hvis det nu var en ældre dame med rollator, havde hun højst sandsynligt ikke kunnet nå at tage fra, siger han.

Kloakrør og fortov skal undersøges

Kort efter uheldet i går rykkede Aalborg Forsyning ud og lappede vandrøret under fortovet. Her vil man ikke udelukke en sammenhæng mellem lækagen og de seneste dages regnskyl.

Læs også Restaurant TABU vinder prestigefyldt konkurrence

Inden hullet bliver endegyldigt dækket til igen, skal både vand- og kloakrør under fortovet undersøges – blandt andet for at blive klogere på, hvor sandet, der burde ligger under fortovsfliserne, er blevet skyllet hen.

Mødet med det underminerede fortov tager Albert Fejfer fra den positive side. Og samtidig konstaterer han, at lige nøjagtig sådan et uheld, som han har været ude for, er ret usædvanligt.

- Jeg har kun kunnet finde et andet eksempel. Det var en dame i Kina. Og det var faktisk nøjagtig det samme, der skete for mig, siger han.